• 1

Το προφίλ του παιδιού σας.

Περιγραφή: Κάθε γονιός θέλει να δει το παιδί του να πετυχαίνει, να ξεπερνά την «ηλεκτρονική απομόνωση» που προκαλεί άγχος και αλλαγές στην συμπεριφορά του. Είναι δυστυχώς γεγονός ότι σήμερα τα ηλεκτρονικά μέσα κτίζουν την δική τους «κουλτούρα». Προσπάθεια μας είναι να στηρίξουμε τόσο το παιδί αλλά και τον γονιό στις δύσκολες μεταβάσεις της παιδικής ηλικίας, στην εφηβεία, στην ενηλικίωση. Η μεθοδολογία που εφαρμόζεται βασίζεται στην πιο πρόσφατη παγκόσμια ερευνητική ανάλυση Life Coaching for Children και με την ολοκλήρωση θα έχετε μια καλή κατανόηση της τρέχουσας ψυχολογικής κατάστασής που βρίσκονται. Επιπλέον, όλα τα παιδιά «εγκλωβίζονται»  σε πρωτόγνωρες περιοριστικές πεποιθήσεις που τους κρατούν πίσω και τους σημαδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Με αυτή την μέθοδο θα έχετε όλη την εικόνα του παιδιού σας.

 

Διάρκεια: Η διάρκεια του τεστ είναι περίπου 45 λεπτά. Εσείς ως γονιός πρέπει να είστε δίπλα στο παιδί σας συμπληρώστε τα διάφορα στοιχεία χωρίς ΚΑΜΙΑ απάντηση εκ μέρους σας. Οι απαντήσεις θα είναι από το δικό σας παιδί. Ο ρόλος σας είναι μόνο επεξηγηματικός. Μπορείτε να επιστρέψετε στο τεστ όσες φορές θέλετε. Πληροφορίες για εγγραφή: Όνομα, Επώνυμο, email, ηλικία, χώρα Αποτελέσματα: Μια λεπτομερής εξατομικευμένη αναφορά με το προφίλ του παιδιού σας σε PDF την οποία μπορείτε να κατεβάσετε για περαιτέρω χρήση και για ένα επόμενο βήμα.

 

Εμπιστευτικότητα: Δεν κοινοποιούνται ή χρησιμοποιούνται δεδομένα για οποιονδήποτε λόγο.

Pin It

We are unique personalities with many common elements that exist within us independent of the religion boundaries or culture we are brought up with

C. Pashiardis

 

Contact Us

Welcome

“Give me a person with an average ability but with a strong and burning desire and I will give you in return a winner”.

My coaching process is designed to help you achieve your personal and professional goals. Remember, I will always be in your corner with your best interests and your agenda at heart.

Let us enjoy this journey together. 

Enjoy the rest of the day,

Christos Pashiardis


COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START